Tag: maps

Një hartë e re, Overflow, mund të vijë në Apex Legends Arenas
Megjithëse Apex Legends Season 9 filloi një fillim mjaft të ngadaltë për nga përmbajtja, Respawn ka rritur shpejtësinë me eventin e lëshuar së fundmi Genesis Collection. Jo vetëm që lojtarët mund të fitojnë trashëgiminë e re të Revenant të Dead…
Harta e Bermuda Remastered shtohet përsëri në Free Fire
Free Fire po rivendos shtesën e tyre më të shpeshtë tek hartat, hartën Remastered Bermuda. Kjo është një hartë në lojën Battle Royale e cila u shtua kohët e fundit pasi për një kohë të gjatë e prisnim por fatkeqësisht,…
Këto janë hartat më të mira multiplayer në Black Ops Cold War
Kto janë 9 hartat e Cold War multiplayer që ne kemi renditur për ju Hartat në Call of Duty janë po aq të rëndësishme sa kurrë - një mënyrë e sigurt për të siguruar që multiplayer-i i lojës të mbetet…
Update i CS:GO sjell ndryshime në hartat Anubis dhe Mutiny
Ja kush jan ndryshimet qe ka sjell updati i fundit i CS:GO ne hartat Anubis dhe Mutiny Dy nga Hartat e Counter-Strike: Global Offensive kanë marrë një grup të ri azhurnimesh. Zhvilluesi Valve ka postuar shënime përsa i përket patch-it…
Ish-zhvilluesi i Call of Duty kritikon hartat e Modern Warfare
Ish-zhvilluesi që punoi në 3 lojërat e para Modern Warfare kritikon hartat e reja Robert Bowling, i njohur si "fourzerotwo", ishte Creative Strategist dhe Community Manager tek Infinity Wardh dhe mbikqyri tirlogjinë origjinale Modern Warfare gjatë kohës së tij me…
Këto janë hartat më të mira në Fortnite Creative për këtë muaj
Mundësitë janë të pafundme! Ka mundësi të pafundme me këto kode në Fortnite Creative, dhe këto janë vetëm disa prej më të mirave. Nga hartat parkour dhe deathrun, ne harta ku mund të luash hapa-dollapa e madje dhe një muze…