Tag: mappa

Studio e AOT dhe Jujutsu Kaisen prezanton trailer e parë të Chainsaw Man
Mappa, studio e animacionit pas shumë anime ku mund të përmendim Attack on Titan, Jujutsu Kaisen dhe më shumë ka prezantuar sot gjatë 10-vjetorit të saj trailer e parë të anime të shumëpritur, Chainsaw Man. Chainsaw Man tregon ngjarjet e…
A do të ketë Jujutsu Kaisen Season 2?
Season 1 i Jujutsu Kaisen nuk ka shumë që ka mbaruar dhe shumë fansa si të huaj po ashtu edhe shqiptar kanë nisur të ngrejnë një pyetje të madhe: Kur do të vijë Season 2 i Jujutsu Kaisen? Jujutsu Kaisen…