Escape from Tarkov më në fund ka një grup të mirë hartash
Harta e Escape from Tarkov e vendosur nga Map Genie përmban gjashtë harta falas: Factory, Woods, Customs, Interchange, Shoreline dhe The Lab. Reserve është mirë e rezervuar për përdoruesit ‘pro’, e cila kushton 4,99 dollarë për një vit ose 9,99…