Tag: Mangrove Swamp

Minecraft shton një veçori goxha të kërkuar nga lojtarët dhe një biome të ri
Minecraft i ka të zakonshme update që ka në plan për versionet e reja dhe një prej veçorive që do të sjellë kësaj here është një ndër më të kërkuarit nga lojtarët dhe fansat e kësaj loje. Në një postim…