Tag: manga albania

Shqipëria shfaqet në një manga japoneze
Shqipërinë e kemi parë pothuajse kudo dhe në shumë forma mediatike. Dhe tashmë Shqipëria është shfaqur në një manga goxha të famshme japoneze. Manga për të cilën po flasim është Black Lagoon, një seri popullore në Japoni. Dhe një ndër…