Tag: maneater

Merreni lojën më të re falas në Epic Games Store
Epic Games Store ka bërë një lojë tjetër plotësisht falas, ashtu siç bën çdo javë. Në këtë rast, oferta javore falas ndodh të jetë një nga lojërat më unike open-world RPG që kemi parë vitet e fundit. Dhe ndërsa kjo…
Zbulohen lojërat falas të PS Plus për janar 2021
Është e mërkura e fundit e muajit, që do të thotë se Sony ka njoftuar serinë e ardhshme të lojërave falas PlayStation Plus. Së pari, pronarët e PlayStation 5 mund të presin që të marrin një kopje falas të Maneater…
Peshkaqenët marrin hak ndaj njerëzve në trailerin e Maneater
Njerëzit vrasin shumë peshkaqena dhe traileri i Maneater sigurohet që drejtësia të vihet në vend. Një nga problemet kryesore me idenë e peshkaqenëve si vrasës mizorë, është fakti se ata në fakt nuk vrasin shumë njerëz. Filmi Jaws është kritikuar…