Më shumë cosmetics të Mandalorian do të vijnë në Fortnite
Një leak i ri në Fortnite ka zbuluar se më shumë cosmetics të Mandalorian janë në punë e sipër dhe se Epic Games mund të ketë një pickace që do i bashkangjitet skinit në të ardhmen. Dataminer-i i Fortnite SmearReddit…
Si të merrni skinin e Mandalorian dhe Baby Yoda në Fortnite
Fortnite Season 5 është shumë pranë nesh dhe një nga gjërat që fansat mezi po e presin është crossover-i i bërë leak me The Mandalorian. Ç'është e vërteta nuk do e dimë ekzaktësisht se si mund të merret skini i…