Shikoni trailerin e ri të vazhdimit të Maleficent me Angelina Jolie
Vazhdimi i Maleficent do të vijë tetor. Traileri i filmit të vazhdimit të Maleficent, Mistress of Evil është publikuar dhe filmi do të vijë për premierën e tij në tetor. Përmes klipit mund të shohim dhe të kuptojmë më shumë…