Tag: Makoto Shinkai

Regjisori i Your Name do të sjellë një film tjetër anime
Your Name është një film anime goxha i njohur dhe i vlerësuar në komunitetin dhe industrinë e anime. Dhe tashmë regjisori i Your Name do të sjellë së shpejti një film të ri anime. Regjisori Makoto Shinkai njihet për filmat…