Tag: maj 2022

Këto janë lojërat falas në Prime Gaming për Maj 2022
Amazon Prime Gaming sjell pothuajse çdo muaj lojëra dhe shpërblime falas për abonuesit e Amazon Prime ose Amazon Video Prime. Dhe muaji maj 2022 nuk kishte si të ishte ndryshe. Lojërat falas që do të vijnë për abonuesit e Amazon…