Tag: Mainframe

Hideo Kojima po bashkëpunon me Xbox për një lojë MMO
Raportet dhe thashethemet kanë qarkulluar muajt e fundit se zhvilluesi i famshëm i lojërave Hideo Kojima është aktualisht në fazat e hershme të punës për një projekt të ri me Xbox. Ndërsa një njoftim zyrtar nga Kojima dhe Xbox në…