Tag: mail+

Apple pritet të sjellë shumë shërbime të reja
Sipas analistëve, Apple së shpejti mund të përfshijë shërbime si Podcasts+, Stocks+ dhe Mail+. Meqenëse shërbimet e Apple janë po aq të rëndësishme sa hardueri i saj, kompania do të zgjerojë listën me platformat e lartpërmendura. Shërbimet e Apple janë…