Tag: mai

Jujutsu Kaisen trondit fansat e animes
Jujutsu Kaisen ka punuar për një nga arc e tij më intensivë në manga, dhe duket se gjërat vetëm do të përkeqësohen për heronjtë tanë. Nëse jeni duke lexuar mangën, do ta dini se klani Zenin është në fokus të…