Tag: magyar

Magyar bëhet legjenda e 52-të e Brawlhalla
Së fundmi, Ubisoft njoftoi se Magyar, i mbuluar nga një armatim i pushtuar dhe i fundit i Strazci, një legjion i kalorësve elitë që u ngrit nga vdekja, arrin të përndjekë sallat e Valhalla në Brawlhalla si legjenda e 52-të.…