fbpx

Tag: Magic Items

Magic Items janë duke u bërë gati për Clash Royal

Këto do t’u japin lojtarëve një mënyrë më të lehtë për të përditësuar kartat e tyre dhe për të progresojnë në lojë. Përditësimi i ardhshëm i Clash Royale është duke shtuar një tipar që do t’u sigurojë lojtarëve mënyra të…

Sezoni 22 i Clash Royale është quajtur P.E.K.K.A’s Playhouse
Sezoni i 22-të i Clash Royale është vendosur të fillojë në 5 Prill. Ajo është quajtur P.E.K.K.A’s Playhouse dhe do të prezantojë lojërat Magic Items, një skin të re kullë, emote dhe më shumë. Tipari më emocionues që vjen në…