Tfue do të krijojë një qëndër trajnimi për streamer-at e ardhshëm
Ai ka në plan të krijojë një qëndër ku të mësojë dhe të zhvillojë streamer-at e ardhshëm Tfue është padyshim një prej historive të suksesit më të mëdha në gaming. Ai ka krijuar një emër i cili mund të rivalizohet…