5 lojëra si GTA 5, por me grafika më të mira
Çështja e grafikave është gjithmonë punë preferencash. Një lojë mund të kërkojë grafika super realistike dhe në një tjetër mund të jetë vetë zgjedhja e zhvilluesve që ta mbajnë në një animimin disi më shumë në trajtën e cartoons. Në…
Ndryshime midis Mafia: Definitive Edition dhe Mafia 1
Edhe pse Mafia: Definitive Edition është një remake i Mafia 1, ajo prapë ka ndryshime nga loja origjinale Mafia 1 është një prej lojërave të cilat akoma sot edhe kësaj dite kujtohet dhe që na sjell nostalgji. Edhe pse jemi…
Bëhen leak Mafia 2 dhe 3, Definitive Editions
Të dyja Mafia Definitive Edition janë renditur në faqen e vlerësimit të lojërave të Tajvanit (përmes Nibel) për PC, PlayStation 4 dhe Xbox One, me një datë 31 dhjetor 2020, megjithëse ajo ditë e lëshimit është e sigurtë se do…