Tag: mafia 2

Ndryshime midis Mafia: Definitive Edition dhe Mafia 1
Edhe pse Mafia: Definitive Edition është një remake i Mafia 1, ajo prapë ka ndryshime nga loja origjinale Mafia 1 është një prej lojërave të cilat akoma sot edhe kësaj dite kujtohet dhe që na sjell nostalgji. Edhe pse jemi…
5 lojëra open-world për low-spec PC
Për të gjithë ju që keni maksimumi 2GB RAM në PC Zhanri i lojërave open-world në vitin 2020 është krijuar si një nga zhanret më të njohura në të gjitha lojrat. Zhanri ka qenë shtëpia i disa prej lojërave më…