Luani si një pirat në battle royale-n e re falas Maelstrom
Loja është ende në Early Access Një lojë fantazi battle royale në det të hapur, Maelstrom, është bërë falas në mënyrë për të tërhequr më shumë lojtarë, prandaj ka ardhur koha të ngrini velat dhe të fundosni çdo gjë që…