Tag: Made in Abyss: The Golden City of the Scorching Sun

Këto janë anime që duhet të ndiqni gjatë verës së 2022
Çfarë anime duhet të ndiqni këtë verë??? Vera ka ardhur dhe kjo do të thotë që edhe një mal me anime të reja kanë ardhur gjithashtu. Por çfarë anime duhet të ndiqni gjatë këtij sezoni? Më poshtë do të gjeni…
Made in Abyss zbulon trailer për Season 2
Made in Abyss njihet për historinë e saj të veçantë në industrinë e anime dhe për fansat të cilët mezi po presin sezonin e dytë të serisë anime. Dhe tashmë një trailer i ri është publikuar për Made in Abyss…