Tfue nuk do të merret më me Cloak dhe 72hrs pasi ata “i kushtuan $140,000”
A është ky fundi i miqësisë me Tfue dhe Cloak? Nuk mendonim kurrë se do e thonim këtë, por Turner 'Tfue' Tenney ka arritur në një pikë pak të vështirë në raport me shokët e tij Dennis 'Cloak' Lepore dhe Thomas…