Google konfirmon më shumë lojëra EA për Stadia
Projekti i Google në cloud gaming ka qenë pak zhgënjyes dhe Stadia vuajti nga një reagim i përzier. Me gjithë reagimin zhgënjyes të Stadia, ka pasur përpjekje për të përmirësuar platformën përfshirë zhvillimin e anëtarësimit pro dhe një librarie gjithnjë…