Tag: macron

Ju mund të vizitoni serverin Minecraft të presidentit të Francës
Ju mund të vizitoni serverin Minecraft të Emmanuel Macron nëse dëshironi. Kjo është një fjali e çuditshme për t'u shkruar, por ja ku jemi në vitin 2022, dhe lajmet e Minecraft mund të shkojnë nga të qenit rreth rikrijimit të…