Tag: Macig Cube Store

Gjëra të reja janë shtuar në Magic Cube Store të Free Fire
Garena Free Fire ka një gamë të tërë paketash dhe kostumesh, Sado që ato janë vetëm për qëllime estetike, shumë përdorues duan t'i personalizojnë sipas preferencave të tyre. Magic Cube është një nga items më të kërkuar në Free Fire…