Tag: mace

Pronarët po luajnë Stray në sy të maceve të tyre
Njerëzit po luajnë lojën Stray përpara maceve të tyre dhe reagimet janë për të mos u humbur. Loja me mace Stray është e parashikueshme një lojë shumë tërheqëse për ata që pëlqejnë macet. Është gjithashtu mjaft i suksesshëm, duke qenë…
Një mace bëri ban Mei nga Overwatch League
Ata thonë se macja do i shpëtojë. Overwatch League u rikthye për disa ndeshje online këtë fundjavë, meqë të gjithë janë duke punuar nga shtëpia. Kjo solli një situatë unike, pasi mbrëmjet e të dielës janë ditët që zgjidhen bans-at…