Tag: m4a1-s

CS:GO bën nerf një prej meta të momentit në lojë
Një update i ri ka ardhur në Counter-Strike: Global Offensive i cili sjell ndryshime të mëdha në lojë dhe që ndryshon meta ekzistuese në të. Ndryshimi kryesor që ky update ka sjellë në Counter-Strike: Global Offensive është nerf i madh…
Lojtari Pro i CSGO thotë se M4A1-S është meta e momentit
Counter-Strike: Global Offensive ka patur armë të ndryshme të cilat kanë qenë meta duke filluar që prej pistoletave si Deagle dhe deri tek AR si AUG ose Krieg të cilat kanë marrë nerf. Dhe sipas një lojtari profesionist të CSGO,…
Ja pse M4A1-S është superiore ndaj M4A4 në CSGO
Operation Riptide balance update duket i vogël, por ka pasur një ndikim masiv në armatimin më të mirë counter-terrorist. Shumë nga ekipet më të mira në botë të CSGO kanë kaluar nga M4A4 në M4A1-S. Në eventet e fundit të…