Tag: m4a1-s nerf

CS:GO bën nerf një prej meta të momentit në lojë
Një update i ri ka ardhur në Counter-Strike: Global Offensive i cili sjell ndryshime të mëdha në lojë dhe që ndryshon meta ekzistuese në të. Ndryshimi kryesor që ky update ka sjellë në Counter-Strike: Global Offensive është nerf i madh…