Tag: m4a1-s meta

CS:GO bën nerf një prej meta të momentit në lojë
Një update i ri ka ardhur në Counter-Strike: Global Offensive i cili sjell ndryshime të mëdha në lojë dhe që ndryshon meta ekzistuese në të. Ndryshimi kryesor që ky update ka sjellë në Counter-Strike: Global Offensive është nerf i madh…
Lojtari Pro i CSGO thotë se M4A1-S është meta e momentit
Counter-Strike: Global Offensive ka patur armë të ndryshme të cilat kanë qenë meta duke filluar që prej pistoletave si Deagle dhe deri tek AR si AUG ose Krieg të cilat kanë marrë nerf. Dhe sipas një lojtari profesionist të CSGO,…