M16 dominon në Call of Duty: Black Ops Cold War
Cdo gjë që duhet të dini rreth M16 si dhe loadout-i që duhet të merrni për të dominuar në lojë Pushka iconic M16 kthehet në Call of Duty: Black Ops Lufta e Ftohtë dhe lojtarët e kanë përdorur atë për…