Microsoft ka sjellë një shampo trupi që edhe ju të vini era Xbox
mmmmm Një linjë Xbox deodorantesh, shaposh dhe spraj për trupin po qarkullon në treg dhe le të themi që gamer-at e zellshëm më në fund e gjetën aromën e tyre. Produktet e reja që mund ti përhapni në të gjithë…