Tag: lux

Riot ka hequr padashje një mekanikë të rëndësishme të Lux
Lojtarët e Lux nuk mund të hapin menjëherë E pas Ultimate Lux mesa duket ka marrë një nerf të papritur në patch-in e fundit të League of Legends. Kampionit i është hequr një prej mekanikave kryesore të saj, duke konfuzuar…
Beteja e Lux mes errësirës dhe dritës është në duart tuaja
Lux ka patur konflikte të shumta mes të mirës dhe të keqes, pavarësisht se në cilin univer ka qenë. Këtë herë ajo duhet të vendosë nëse do të ndjekë rrugën e saj drejt të mirës, apo nëse do dorzohet te…
Riot konfirmon se Lux do të marrë një update vizual në LoL
Ky update u tregua fillimisht në videon e Senna Lux mains duhet të presin ndryshime të mëdha për kampionin e tyre të preferuar. Riot Games ka zbuluar se Lady of Luminosity do të marrë një update për efektet e saj…
Riot dhe Marvel sjellin një comic të ri League of Legends të quajtur Lux
Riot dhe Marvel vijnë me një tjetër kryevepër Riot Games e ka fiksim të futet thellë në historinë e një loje. Gjë kjo që e bëri mjaft emocionues njoftimin e bashkëpunimit të tij me një nga kompanitë më të mëdha…
Comic-u i dytë i Riot dhe Marvel mund të bëhet tanimë pre-order
Lux është champion-i i rradhës që do të ketë një comic të sajën Fansat e League of Legends hodhën sytë për herë të parë mbi comic-un e ardhshëm të Riot Games në bashkëpunim me Marvel Entertainment sot, pasi ai u…