Tag: Lure of the Temptress

Nxitoni të merrni Lure of the Temptress falas
Nuk keni ndonjë lojë që të luani dhe po kërkoni ndonjë lojë aventurë? Hidhini një sy Lure of the Temptress të cilën mund ta gjeni falas. Lure of the Temptress sjell një aventurë të vecantë nga krijuesit e serisë Broken…