fbpx

Tag: lunar new year event

Lunar New Year event i Hearthstone është live tashmë
Nëse jeni në humor për ndopak Hearthstone, nuk mund të kishit zgjedhur një javë më të mirë. Eventi i Lunar New Year të Hearthstone në vitin 2021 sapo filloi dhe ka plot gjëra për të bërë. Duke filluar nga sot,…