Tag: luminosity gaming

Bëhuni gati për një turne prej 10,000 dollarësh në Among Us
Pritet të ketë shumë ulërima, grindje dhe argumenta Si pjesë e Enthusiast Gaming Live Expo (EGLX) 2020, content creator-i më i madh i Luminosity Gaming, Félix "xQc" Lengyel, po mban një turne prej 10,000 dollarësh për Among Us me talentë…
YouTuber-i Mrfreshasian tashmë është pjesë e Luminosity Gaming
Luminosity Gaming ka firmosur një marrëveshje me Harley ‘Mrfreshasian’ Campbel për ta shtuar në skuadrën e tyre të Fortnite. 18-vjeçari nga Australia ka bërë tashmë një emër të mirë për veten e tij në skenën e Fortnite. Mrfreshasian ka afërsisht dy…