Tag: lulu

Patch 10.20 6 kampionët më të fortë të League
Këto jane kampionët që domiojn në league patch 10.20 Ndërsa patch i madh i Worlds ka qenë dhe ka kaluar, ka ende shumë buffs dhe nerf që ndryshojnë lojën, aktualisht në azhurnimin 10.20. Në fakt, ky patch synon thjesht të…
Katër kampionë do të bëhen update vizualisht në patch-in 9.12 të LoL
Të katër kampionët do të marrin efekte të reja për aftësitë e tyre. Katër kampionëve të League of Legends do t'iu jepet pak dashuri, sipas një postimi sot nga Riot Games në forumet e lojës. Amumu, Lulu, Tryndamere dhe Ziggs…