Ninja i mëson Luke Skywalker të luajë Fortnite
Ninja dhe Luke Skywalker dora vetë, Mark Hamill, u ulën së bashku për një episod të Xbox Sessions për të luajtur Fortnite. Në përpjekie për të promovuar eventin e Fortnite Winterfest, ylli i Mixer, Ninja, u ul bashkë me Mark…