Luigi’s Mansion 3 merr DLC-në e parë 2 muaj më herët
DLC-ja e Luigi's Mansion 3 shton Tricky Ghost Hunt, DodgeBrawl dhe River Bank në mode-in ScreamPark Nintendo ka hedhur në treg pakon e parë DLC për Luigi's Mansion 3 gati dy muaj përpara afatit. Përkundër planeve të mëparshme për ta…
Këto janë lojërat e reja që do të vijnë këtë tetor
Tetori sjell Call of Duty, Ghost Recon dhe më shumë Tetori më në fund ka ardhur dhe shumica prej jush janë duke pyetur veten se cilat janë lojërat më të mëdha që do të vijnë këtë muaj. Duke parë se…
Zbulohen 11 minuta gameplay nga demo e Luigi’s Mansion në E3
11 minuta gameplay tërësisht i ri Nintendo zbuloi javën e kaluar trailer-in e gameplay-t të Luigi's Mansion 3 gjatë E3 2019 Direct dhe tashmë kemi disa minuta gameplay të plotë nga demo e E3 e lojës. Të themi të drejtën,…
Trailer-i i gameplay-t të Luigi Mansion 3 zbulon kthimin e Gooigi
Luigi's Mansion 3 do të vijë në Nintendo Switch më vonë këtë vit Luigi's Mansion 3 na jep ne pamjet e para nga gameplay i tij gjatë prezatimit të Nintendo në E3 2019 dhe padyshim që duket si një lojë…