Mario Kart Live: Home Circuit sjell lojën racing në jetën reale
Loja është planifikuar të dalë në treg më 16 Tetor në Nintendo Switch Zhanri i toys-to-life ka qenë jo-aktiv për vitet e fundit, por kjo mund të ndryshojë me publikimin e "Mario Kart Live: Home Circuit". Loja e ardhshme më…
Trailer-i i gameplay-t të Luigi Mansion 3 zbulon kthimin e Gooigi
Luigi's Mansion 3 do të vijë në Nintendo Switch më vonë këtë vit Luigi's Mansion 3 na jep ne pamjet e para nga gameplay i tij gjatë prezatimit të Nintendo në E3 2019 dhe padyshim që duket si një lojë…