Tag: ludo king

Ludo King: Si të luani lojën online ose offline me miqtë tuaj
Ludo është një nga lojërat më të njohura, një version dixhital i lojës, është një nga lojërat multiplayer me zhvillimin më të shpejtë dhe shumë të popullarizuar në pjesën e Ballkanit sidomos, duke i dhënë goxha punë për të bërë…