Tag: Lucky Lanterns

Eventi i Lucky Lanterns është sërish live në Rocket League
Eventi i Lucky Lanterns është live në Rocket League, duke sjellë items të reja dhe argëtuese, Event Challenges dhe një variant të ri Arena në lojë. Duke nisur që tani deri në datë 1 mars, lojtarët mund të përjetojnë Forbidden…