fbpx

Tag: lucifer

Season 5 Part 2 i Lucifer do të vijë së shpejti
Netflix njoftoi se tetë episodet e fundit të sezonit të pestë të rrugëtimit të Lucifer do të rikthehen përsëri gjatë ditës së premten të datës 28 maj. Kujtojmë se premiera e Season 5 Part 2 , na kthen pas në…
Lucifer rikthehet për Sezonin e 5 në Netflix
Pasi bëri rikthimin e tij në fronin e ferrit në fund të sezonit të shkuar, duket se koha kur Lucifer rrinte në Tokë dhe zgjidhte krime me LAPD ka mbaruar. Gjithsesi, në një pikë ose në një tjetër ai do…
Season 5 i Lucifer në Netflix mund të mos jetë sezoni i fundit
Lucifer mund të mos e përfundojë serialin me Season 5, pasi Netflix ka hyrë në bisedime me Warner Bros. për të vazhduar serialin pas sezonit të pestë Sezoni 5 i Luciferit mund të mos jetë i fundit, pasi Netflix po…