Ky leak i Fortnite zbulon ‘Rollie’ emote nga TikTok
Një leak i ri në Fortnite nga dataminer-i i njohur Lucas7yoshi, ka zbuluar se një tjetër kërcim TikTok-u do të vijë në Fortnite me vazhdimin e Season 4. Lucas7yoshi është një nga emrat më të njohur dhe të besueshëm në…