Bashkëpunimi GTA x Red Dead sjell një armë të re në të dyja lojërat
Ja se si të merrni Lowry's Revolver Nëse përfundoni misionin Serial Killer Mystery në GTA Online dhe sfidën Navy Revolver, do të keni mundësi të merrni Lowry's Revolver në Red Dead Online. "Një vrasës i lig serial po lëviz në…