Louis Vuitton zbulon një linjë veshjesh me League of Legends
Po, është aq e shtrenjtë sa pritej Pas lançimit të skin-eve True Damage në League of Legends të dizenjuara nga Louis Vuitton, kemi gjithashtu dhe koleksionin e rrobave nga firma e njohur franceze. Duke marrë elemente nga League of Legends…
Riot bashkëpunon me Louis Vuitton për League of Legends Worlds 2019
Do shesim mend me skine Louis Vuitton tani Duket se Worlds 2019 në League of Legends do t'i shtohet një partner shumë luksoz dhe me klas. Firma e njohur botërore luksoze e modës Louis Vuitton do të bashkëpunojë me Riot…