MySpace ka humbur të dhënat e përdoruesëve për 12 vite
Janë prekur gjithashtu dhe fotot, videot dhe muzika Në fillim të viteve 2000, MySpace na prezantoi të gjithëve me botën e rrjeteve sociale. Brenda pak viteve ajo u bë një platformë gjigande për muzikën, ku bandat mund të shpërndanin këngët…