Tag: lost in random

Xbox Game Pass ka shtuar një lojë të re nga EA Play
Si pjesë e abonimit të saj, abonuesit e Xbox Game Pass kanë akses edhe në një pjesë të mirë të lojërave të EA Play. Dhe tashmë një lojë e re i është bashkuar këtij abonimit. Këtë javë, EA Play shtoi…
Këto janë lojërat më të fundit që mund të gjeni në Nintendo eShop
Lost in Random Lost in Random është loja më e fundit nga Electronics Arts e cila sjell një lojë aksion aventurë dhe fantazi. Në Lost in Random ju do të eksploroni mbretërinë e Random e cila është e ndarë në…