Tag: lost ark

Lost Ark shton legion raid me update-in e fundit
Përditësimi i Lost Ark në maj do t'u japë lojtarëve paraqitjen e parë të një legion raid. Ndërsa MMORPG-ja e njohur ka ekzistuar prej disa muajsh, takimi i gjatë është një nga pjesët e fundit të përmbajtjes nga versioni lindor…
Zbulohet loja më e shikuar e Twitch në 2022
Lost Ark ka ndryshuar sistemin e lojërave dhe streaming që kur u lançua në mes të shkurtit. MMORPG ka qenë një hit i madh në Korenë e Jugut që nga dhjetori 2021, duke e bërë publikimin e tij ndërkombëtar edhe…
Lost Ark po luhet më shumë se CS:GO dhe PUBG?!
Lost Ark ishte tashmë jashtëzakonisht popullore përpara se të lëshohej zyrtarisht, aq sa Amazon dhe zhvilluesi Smilegate RPG duhej të shtonin shumë më tepër serverë për t'i lënë njerëzit të luanin. Sidoqoftë, dita e duhur e nisjes së Lost Ark…
Kur do të vijë MMORPG Lost Ark në konsole?
MMORPG më e fundit në botën e gaming e lançuar më në fund globalisht për të gjithë lojtarët është bërë trendi kryesor në Steam por gjithashtu edhe në platformat streaming. Loja është momentalisht vetëm në PC prandaj lind pyetja: Kur…