fbpx

Tag: loserfruit

Ninja, TheGrefg, Loserfruit dhe Lachlan mblidhen në këtë stream historik të Fortnite Icon
Ninja, Loserfruit, Lachlan dhe TheGrefg janë streamers shumë të njohur në botën e Fortnite dhe janë disa nga emrat që mund të gjeni në Fortnite Icon Series. Të katërt këta u grupuan për një livestream që do të mbetet në…
Si të merrni paketën e skinit të Loserfruit në Fortnite
Ylli australian i Fortnite Kathleen ‘Loserfruit’ Belsten është personazhi i rradhës që do i shtohet lojës, si pjesë e Icon Series. Tani leakers kanë zbuluar ekzaktësisht se çfarë duhet të presin fansat prej paketës së saj. Fatkeqësisht për fansat e…
Loserfruit konfirmon se skini i saj në Fortnite Icon Series do të vonohet
Vetëm pak ditë pasi skini i saj në Fortnite Icon Series u bë leak, Kathleen ‘Loserfruit’ Belsten ka konfirmuar se skini është ende duke ardhur, por do të vonohet për shkak të eventeve të tanishme globale. Loserfruit është një contet…