Tag: los santos

Update i Krishtlindjeve në GTA Online sjell borë dhe shumë makina
Si fillim, po bie borë! Rockstar sjell dimrin në Los Santos çdo dhjetor, dhe është një nga ato ngjarjet e bukura që më jep një shpërthim nostalgjie. Është një ndryshim i vogël në rutinat tuaja të zakonshme në GTA Online,…
Spider-Man vjen në rrugët e Los Santos në këtë mod të GTA V
Ky duhet të jetë një nga kombinimet më fantastike në histori ! Ka shumë mënyra për të qarkulluar në rrugët e Los Santos në Grand Theft Auto V. Deri më tani një nga më të bukurat është një telefonatë e…