Riot do të sjellë më shumë evente të lidhura me historinë e LoL
Galaxy dhe Pulsefire ishin vetëm fillimi Dizenjuesi kryesor i eventeve të League of Legends Justin “Xenogenic” Hanson foli në një postim për eventet e bazuara tek historia. Edhe pse eventet e kaluara nuk po funksiononin siç duhej, qëllimi i Riot…
Beteja e Lux mes errësirës dhe dritës është në duart tuaja
Lux ka patur konflikte të shumta mes të mirës dhe të keqes, pavarësisht se në cilin univer ka qenë. Këtë herë ajo duhet të vendosë nëse do të ndjekë rrugën e saj drejt të mirës, apo nëse do dorzohet te…